A tulajdonos

InfoGroup Management Kft.

A hazai ingatlanpiacon immár 27 éve vagyunk jelen. Cégünk magyar magánszemélyek által alapított, magyar tulajdonú ingatlanfejlesztő vállalat, mely értékesítési és bérbeadási céllal szervez elsősorban saját tulajdonú telkeken megvalósuló iroda- és ipariingatlan-beruházásokat, illetve fejlesztéseket menedzselünk eseti jelleggel más tulajdonú ingatlanokon is.

A kilencvenes években jellemzően lakóingatlanokkal foglakozó vállalatcsoportunk 2001-től profilt bővített, és kereskedelmi ingatlanok fejlesztésével is piacra lépett (irodaházak, ipari parkok). 2012 óta ipari projektekben való tulajdonosi szerepvállalás és projekt menedzsment is erősíti tevékenységünket. Ezek a portfólió beruházások: hulladékkezelés, műanyagipar, szolgáltatások. Cégcsoportunk 2013 óta aktív a kockázati tőkebefektetések területén és inkubátorházat is alapított kezdő vállalkozások támogatására.

Mára a tulajdonosi-vezetői körben két generáció tapasztalata és tudása biztosítja a vállalatcsoportunk jövőjét, az ambiciózus célok elérését. Mindkét nemzedék képviselői pénzügyi szakemberek, mely garanciát jelent a cég gazdasági stabilitására, a projektek finanszírozására és kivitelezésére.